Andi Cârlan

Am 37 de ani, sunt căsătorit și am două fetițe minunate. Mi-am construit o carieră în vânzări și consultanță de 18 ani, din care ultimii 13 ca specialist în beneficii extrasalariale pentru angajați.

Sunt Andi Cârlan și s-ar putea să ne fi întâlnit deja virtual la Rezistența TV sau în grupul de support pentru părinți pe care îl administrez de niște ani buni. Poate într-o dimineață la Centrul de Transfuzii, să fi avut șansa de a-ți fi mulțumit pentru ajutorul în lupta pe care am dus-o împotriva cancerului sau, măcar, să-ți fi oferit ocazia s-o dai în bară cu una dintre rețetele de pe Să bucătărim 🙂

Deși scriu și vorbesc despre multe, cel mai greu îmi este să vorbesc despre mine așa că o să încerc să reduc ceea ce fac la numitorul comun: credința că soluția pentru multe dintre problemele noastre o reprezintă educația făcută constant, corect, coerent.
Asta am văzut în toate proiectele în care m-am implicat până acum – de la acțiuni civice la campanii de conștientizare, de la donarea de sânge la navigarea pacienților cu cancer, de la informatică la bucătăreală, de la pensii private la parenting.

Eu nu văd implicarea mea ca pe o super-putere de care doar cei aleși sunt capabili, ci ca pe o dovadă a faptului că îmi pasă. Mă bucur să te am alături!

În 2019 am fost diagnosticat cu cancer de colon, stadiul III, la numai 36 de ani. Am câștigat prima luptă și sper să rămână așa 🙂

Am povestit experiența mea și cum donarea de sânge mi-a salvat viața la Ziua Mondială a Donatorului de Sânge:

Am stat de vorbă cu Roxana despre implicarea civică:

Am spus, la rfi, ce cred despre 10 august 2018, fiind unul dintre cei care au stat în prima linie:

Propuneri, sugestii, mesaje la: contact@andicarlan.ro