Cumpărături la ușa ta, un proiect Geeks for Democracy, inițiat de Marian Rădună, ca urmare a declanșării pandemiei de #coronavirus #Covid19, a lansat numărul unic pentru preluarea solicitărilor de cumpărături la domiciliu – 0727 03 03 03

20 de voluntari vor prelua apelurile între orele 8:00 și 21:00 și 10 echipe de livrare vor distribui cumpărăturile. Ei sunt primele echipe din rândul celor peste 200 de voluntari care și-au manifestat disponibilitatea de a ajuta.

Cumpărături la ușa ta este o inițiativă voluntară care livrează la domiciliu, în București și Ilfov, persoanelor în vârstă sau nedeplasabile, pachete de alimente de strictă necesitate, pentru ca mult mai mulți oameni să poată rămâne acasă, în siguranță.

Pentru comenzi sunt disponibile două tipuri de pachete de alimente perisabile și neperisabile, al căror conținut a fost pregătit în colaborare cu medicul Simona Tivadar.

Dacă vârsta, starea de sănătate sau alte circumstanțe vă împiedică să vă deplasați la cumpărături sau aveți rude, prieteni sau cunoștințe care ar avea nevoie de aceste servicii, vă rugăm sa le faceți cunoscută aceasta inițiativă – Marian Rădună

Inițiativa este sprijinită de Fundația Vodafone care a pus la dispoziție centrala telefonică și echipamentele de comunicare și de Veranda Mall. Peste 200 de voluntari pun în mișcare operațiunea prin care cumpărăturile ajung la ușa ta.

#stămacasă, Cumpărături la ușa ta răspunde la 0727 03 03 03 ca să rămânem în siguranță.

Andi Cârlan - cumpărături la ușa ta

Dacă vrei să primesti pe email cele mai noi articole publicate

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Dacă vrei să primesti pe email cele mai noi articole publicate

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.