Cum a apărut nevoia pentru aplicația Opera copiilor?

Pe 9 martie, imediat ce au fost interzise spectacolele cu public, din cauza pandemiei de coronavirus, oamenii faini de la Opera Comică pentru Copii au fost primii care au introdus, GRATUIT, posibilitatea de vizionare online, LIVE, a spectacolelor pentru copii.

Cu doi copii mici dar mari consumatori de spectacole OCC, pentru noi asta a fost o binecuvântare, mai ales în primele zile de izolare la domiciliu. Echipa OCC ne-a adus Opera în casă și din primul moment m-am gândit cum le-aș putea mulțumi pentru asta. Zilele au trecut, costurile pentru ei au crescut, în timp ce veniturile au dispărut.

Andi Cârlan - Opera Comică pentru Copii

Răspunsul a venit tot de la ei, sub forma unei aplicații cu ajutorul căreia avem acum acces la toate spectacolele OCC – Opera copiilor, pentru doar 1 leu/zi (sau chiar mai ieftin, dacă luați un abonament pe 3, 6 sau 12 luni).

Ei au fost alături de noi și de alte zeci de mii de părinți și copii din toată țara. Acum este momentul să fim și noi alături de ei, din confortul casei noastre.

Intrați pe https://app.operacomica.ro/ și cumpărați un abonament. Susțineți echipa OCC și oferiți-le copiilor voștri, dar și copiilor din voi, conținut de calitate, așa cum merită ♡

Dacă vrei să primesti pe email cele mai noi articole publicate

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Dacă vrei să primesti pe email cele mai noi articole publicate

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.