Dragi medici din prima linie, dragi farmaciști, dragi lucrătorii comerciali din magazine, vă mulțumim!

Probabil că ceea ce faceți, pentru voi este ceva firesc. Probabil că astea sunt doar niște zile mai grele, mai aglomerate, similare cu cele din perioada sărbătorilor. Dar nu este nimic festiv în ceea ce se întâmplă zilele acestea în România, în lume și la locurile voastre de muncă, iar voi sunteți niște eroi! Vă mulțumim!

Noi, cei mai vulnerabili, #stamacasa, pentru a ne proteja, pentru a-i proteja și pe ceilalți și pentru a contribui la încetinirea răspândirii infecției cu Coronavirus / Covid19, însă voi sunteți pe baricade, pentru ca noi să putem face asta. Vă mulțumim!

Nu știu câți dintre voi ați știut că veți face asta când v-ați apucat de studiat sau când ați semnat contractul de muncă, însă eforturile și sacrificiul vostru sunt vitale pentru ca întreaga țară să treacă peste asta cu bine! Vă mulțumim!

Îmi doresc ca eforturile voastre să fie răsplătite, pentru a vă reconfirma că fiecare oră, fiecare zi, fiecare gest făcut au contat și sper ca noi ceilalți să vă putem mulțumi vreodată îndeajuns!

Știu că asta este doar o postare, știu că sunt doar cuvinte pe Internet, în timp ce voi munciți și vă expuneți unor riscuri foarte mari, știu, dar vreau să știți că vă purtăm în inimă și în gânduri, să știți că suntem alături de voi cu sufletul și că, nu știu exact cum, dar viața întotdeauna reușește să îți dea înapoi ce oferi, iar voi, dragii noștri, sunteți extrem de generoși! Vă mulțumim!

Serviciu ușor și multă sănătate ❤️

VĂ MULȚUMIM!

Dacă vrei să primesti pe email cele mai noi articole publicate

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Dacă vrei să primesti pe email cele mai noi articole publicate

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.