Primesc din când în când mesaje de mulțumire de la oameni pe care i-am ajutat cu ceva. Sau care au aflat ceva de la mine ori, citind articolele și postările mele, și-au depășit o barieră ori o temere.
Am obiceiul să le scriu și eu oamenilor care mă ajută sau mă inspiră și am descoperit că e ca un drog. Nu că aș știi cum sunt drogurile, da’ orișicât.

Senzația este fabuloasă și nu exagerez deloc. Face bine la starea de spirit, la orgoliu, la stima de sine, la încredere, crește nivelul endorfinelor și îți face ziua mai bună.

Astăzi mi-a scris un om foarte fain, pe care îl apreciez, și cu care speram să mă împrietenesc cândva.
Doar că, până să fac eu vreun pas în direcția asta, mi-a scris el, să-mi mulțumească pentru că, prin postările mele cu bicicleta, l-am motivat să se apuce de mișcare. Ieri a fost la baschet, azi a urcat multe scări.
Alex, încă zâmbesc de la starea de bine pe care mi-a dat-o mesajul tău, și au trecut câteva ore bune 🙂

Gestul ăsta m-a făcut să-i mulțumesc și eu unui alt OM pentru lecțiile de bunătate și empatie pe care mi le-am luat de la el de-a lungul anilor.
L-am cunoscut de mult, într-o altă viață. Urmăream personajul la TV și în social media, și mi-ar fi plăcut să cunosc și omul din spatele lui. Șoc și groază, însă – nu era niciun personaj în fața omului. Așa e el – amuzant, bun, UMAN, empatic, mișto, de gașcă.
Sunt convins că nu și-a propus nimic în ceea ce mă privește, însă, prin felul lui de a fi, m-a ajutat să fiu mai bun, să ofer mai mult și să nu aștept nimic în schimb.
Iar efectul a fost că lucrurile bune s-au întâmplat mai des atunci când nu le așteptam și pentru asta va avea mereu un loc mare, cât el, în inima mea 💕

Dacă cineva te inspiră să faci ceva sau te motivează să îți învingi o teamă, spune-i și lui. Apoi dă-o mai departe.
Fă și tu asta, la rândul tău, și hai să ne facem reciproc ziua mai bună 🙂

Tu cui ai vrea să-i mulțumești și pentru ce?

Dacă vrei să primesti pe email cele mai noi articole publicate

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Dacă vrei să primesti pe email cele mai noi articole publicate

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.